OM OSS

Eli Cecilie Blakset

Jeg har fra ung alder av alltid vært svært interessert i hunder, men på grunn av allergi i familien ble det aldri hund i barndommen. Det ble derfor et evig ønske å få eie egen hund, og jeg var innom tanken på mange forskjellige raser gjennom årene. Da jeg flyttet for meg selv og endelig kunne realisere drømmen min, falt valget på whippet.

Sommeren 2015 var jeg så heldig å få hente Indie fra Cathrin og Vegard hos Kennel Pearl´s Legacy, og vinteren samme året kom "lillesøster" Jazz fra Kennel Oscarberg i hus. Det siste tilskuddet er Lykke, fra vårt A-kull i 2018. Med den perfekte størrelsen, det behagelige lynnet og den evige kjærligheten de gir ble det den perfekte rasen for meg, og jeg har aldri angret. Dette er en venn for livet!

På fritiden holder vi på med utstilling og friluftsliv, samt at vi har prøvd oss på lure coursing, agility og smeller. Vi har også vært på flere fjellturer med overnatting i telt, og dette er noe vi håper på å få gjøre i mange år framover.

Jeg holder til i Hokksund i Øvre Eiker og tar gjerne imot besøk dersom du/dere ønsker å bli bedre kjent med rasen!


Maja Andreassen

Jeg har hele livet vært veldig interessert i dyr, og da spesielt hunder. Ingen skjønner helt hvor den interessen kommer fra, da ingen i familien min driver med hund. 

Min første hund fikk jeg (selvfølgelig) med en gang jeg ble myndig, og da havnet jeg på Whippet. 

Whippet ble jeg introdusert for da jeg jobbet i hundebarnehage, og ble mer og mer forelsket. 

Ayla, min første Whippet og mor til vårt første kull, hentet jeg hos Cathrin Rassmussen/Kennel Pearl's Legacy i oktober 2014. 
En helt fantastisk hund, som har tatt meg med på en reise jeg har drømt om hele livet. 
Jeg (som mange andre) ble bitt av basillen, og året etter, i august 2015 hentet jeg hjem Theo. 

Fra vårt A-kull etter Ayla beholdt jeg ei tispe, som heter Ida. 

Vi trener lydighet på hobbybasis, og driver aktivt med utstilling. Vi har også prøvd oss på lure coursing, noe som ga stor mersmak. På sommerstid går vi på fjellet sover vi mye i telt, og hundene stortrives.

Jeg og hundene bor i Tromsø, og møter gjerne andre raseentusiaster på en tur innover Tromsdalen!