Løpetrening i Hokksund

21.10.2018

Løpetrening i regi av "Løpetrening for Hunder" på Facebook.

Da vi er plassert slik i landet at vi må bruke en hel dag for å kunne delta på LC-trening og lisensløp var gleden stor da vi kom over en trening i nærområdet - faktisk bare 10 minutt unna oss! Denne treningen har blitt holdt sporadisk i Buskerudsområdet, og endelig fikk vi kommet oss dit. Dette arrangeres kun for trening og moro, og det var gøy å se så mange andre raser delta.

Da Jazz dessverre har fått patellaluksasjon i høyre kne og venter på operasjon, ble hun hjemme denne gangen. Indie og Lykke fikk derimot prøvd seg og dette er noe de virkelig liker begge to. Indie bet som vanlig på filla med en gang, og fullførte 3 fantastiske treningsløp i karusellen. Dette var Lykkes første møte med filla, og formålet i dag var å vekke interessen. Etter litt lokking og leking skjønte hun hva som gjald, og fikk jaget filla i flere meter før vi sa oss fornøyde med dagen.

Jeg håper at vi i neste sommersesong får muligheten til å være med på lisensløp, både i Trøndelag og på Østlandet, men frem til da er dette noe vi håper på å være med på flere ganger.


-Eli